Visie

 

Welkom! op de website van MASTERview Photography,
Mijn naam is Karin van Aalten-Tomberg en ik ben een christelijke Fotograaf.

Jaren geleden ontving ik de visie voor mijn bediening en deze wil ik graag met jullie delen.
God heeft mij geroepen om Zijn heerlijkheid en veelkleurigheid zichtbaar te maken door middel van foto's. Dit om speciale gebeurtenissen in levens zichtbaar te maken en hierdoor God alle eer en glorie te kunnen geven. Ik kan dit werk enkel doen doordat God mij Zijn "zicht" en onderscheiding geeft. De Bijbel is dan ook de grondslag van waaruit dit bedrijf werkt. (Matteüs 5:16)

Masterview Photography is daarom vooral werkzaam binnen christelijke instellingen, bedrijven, kerkgenootschappen en stichtingen. Dit, om ook hun werk in het Koninkrijk van God vast te leggen en te ondersteunen en zo het evangelie van Jezus Christus verder te verspreiden.

Zo heb ik de afgelopen jaren foto's gemaakt van vele verschillende momenten. 
Te denken valt aan: speciale kerkdiensten, doopdiensten, opdragen van baby's, campagnes en seminars. Maar ook verlovingen en bruiloften, uitvaartdiensten en conferenties.
En om niet te vergeten: portret foto's van gezinnen en couples, zwangerschap en newborn shoots, modeshows en natuurfoto's.

Kortom een breed spectrum van bijzondere gebeurtenissen die ik graag blijf vastleggen door de "Master's"view. Bent u benieuwd naar voorbeelden? Klik dan op de verschillende foto's op de homepagina!

Met vriendelijke groet,
Karin van Aalten-Tomberg

 

 

 

 

 

Drukfouten en/of prijswijzigingen voorbehouden

 

cropped-cropped-logo-mv-9.png